Over ons

Bij Meer in Zorg staan we voor kwalitatieve, gepersonaliseerde en veilige zorg voor al onze cliënten. We bieden begeleiding, verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp aan.

Sinds 2018 zijn wij actief met het verzorgen, verplegen en het begeleiden van cliënten in de regio Den Haag. Dit doen wij met veel liefde en aandacht voor onze cliënten, want uw gezondheid en verzorging staat bij ons altijd op de eerste plaats.
 
Onze cliënten krijgen elk drie vaste verzorgers toegewezen, want wederzijds vertrouwen en veiligheid tussen cliënt en verzorgers staat centraal. 

Missie

Onze missie is om professionele en betrouwbare zorg te verlenen bij mensen thuis. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat zorgdoelen worden behaald om zelfredzaamheid van mensen te bevorderen, zodat zij langer thuis kunnen wonen. Door inzet van verpleegkundigen en niveau 3 personeel, zorgen wij ervoor dat er professionele zorg aan u wordt geboden.

Visie

Wij leveren meer dan alleen zorg. Wij vinden het belangrijk dat we naast alleen de zorg, net iets meer kunnen doen om mensen te helpen bij hun gezondheid. Zelfmanagement is hierbij erg belangrijk en hier willen wij een mooie bijdrage aan leveren. 

Onze expertise

Communicatie

Communicatie vinden wij erg belangrijk. U kunt te allen tijde contact opnemen via e-mail en social media. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.  

Persoonlijk

Samen met u stellen we een persoonlijk zorgplan op, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en onze verzorgers weten wat u nodig heeft. 

Service

Nadat u bent aangemeld bij Meer in Zorg, regelen wij de rest. U hoeft zich geen zorgen te maken over administratie en contact met uw zorgverzekeraar en/of gemeente. 

Kwaliteit

Meer in Zorg biedt u zorg op maat in de regio Den Haag en Rijswijk met toewijding en behoudt van kwaliteit.

Uw gezondheid, onze zorg